måndag 13 juni 2011

Aloe vera och Brun utan sol gel

Information om Aloe Vera och dess produkter
Från de gamla  grekerna och egyptierna och andra civilisationer genom tiderna, har gel använts i kosmetika. Idag hittar du många aloe vera baserad kosmetika och hud objekt vård på marknaden. Hundratals människor har rapporterat att den enzymaktivitet som faktiskt minskar och eliminerar ärr, leverfläckar, linjer ålder, märken och fläckar, etc. förmåga nya celltillväxt bör så småningom ge yngre hud för kvinnor i alla åldrar. Många kosmetika har lovat detta tidigare med andra naturliga produkter, men aldrig har en haft bakgrund av historiska bevis och vittnesmål som den Aloe Vera sanna och naturliga växt nu gör! Aloe Vera gel är en extraordinär lugnande blandning som består av mannuronic och glukuronsyra enheter till en polymer med hög molekylvikt. Gastric mucin innehåller endast glukuronsyra enheter i sin kolhydratandel. De uronic syror är naturliga detoxicants, och eftersom de släpptes av hydrolytiska klyvning av Aloe Vera gel, kan de ta del i läkningsprocessen genom att strippa giftiga material på deras skadliga irritation. Gelen är seg i mycket hög utsträckning, i vilken egendom den överträffar alla andra kända tandkött, inklusive metylcellulosa. Till skillnad från metylcellulosa, som är biokemiskt inerta, Aloe Vera gel fungerar som en biokemist bandage och den är  skyddande hjälpsam svår irritation och den når känsliga sår.
Den kliniska användningen av Aloe Vera gel för sår behandling är relativt nytt. De egenskaper som gör det värdefullt för detta syfte, men också göra det en mirakulös behandling för brännskador. Medicinsk forskning på denna fas av Aloe Vera gjordes i början av 1930-talet när den råa röntgenteknik den tiden ofta resulterat i smärtsamma och vanställande keloider och brännskador. Den färska gel har använts för att främja läkning av skadad vävnad. Eftersom röntgen förbättrad teknik, och andra metoder för att bota sjukdomar som tidigare behandlats med röntgen (antibiotika, fungicider, etc.) utvecklades, sjönk intresset för Aloe Vera igen eftersom ingen bra metod hade utarbetats för att bevara och lagra de väsentliga kurativa faktorer för allmänt bruk. Ny forskning har dock visat att Aloe Vera gel kan koncentreras andabilized i en kraftfull form. Många kommersiella preparat som innehåller det är nu han marknaden, i form av salvor och krämer för topikal yta tillämpningar och i olika ytaktiva ämnen för internt bruk.


Brun utan sol gel innehåll
Brun utan sol lotion ger en vacker och gyllenbrun hy var som helst - du kan ha en vacker, solkysst solbränna utan solens hjälp. Formulerade med glycerin och Skvalan att mjuka upp och mjukgöra. Brun utan sol lotion appliceras mjukt och jämt. På bara några timmar kommer du att uppleva en djup, gyllene solbränna med hjälp av Brun utan sol som varar i flera dagar. Gragually öka djup färg genom att upprepa program. 


Hur används det?
Applicera ett tunt, jämnt lager över rengöras och exfolierad hud. (Undvik ögon) Upprepa efter 6 timmar om en djupare solbränna önskas. Undvik kontakt med kläder tills det är torrt. Tvätta händerna omedelbart efter applicering för att undvika handflator garvning. Innehåller inte solskydd.
Ingredienser:
 Avjoniserat vatten, dihydroxyacetone, Squalane, Glyceryl Stearate, (och) PEG-100, oktansyra / kaprinsyra triglycerider, dimetikon. Hexyl laurat, glycerin, (-12-20 syra PEG-8 ester, propylenglykol, sorbitan stearat, kamomillextrakt (och) netiles utvinna och salvia extrakt, rosmarin extrakt och aloe ex, metylparaben och ethyparaben, butylparben, Tocopheryl Acetate, magnesium aluminium silcate, xantangummi,, citronsyra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar